Hvem er vi

Stjærhallen blev bygget i begyndelsen af firserne, hvorefter håndbolden ikke længere var henvist til andre omkring liggende haller.

Håndboldlivet i Stjær og Storring udvidedes hurtigt og i 1987 bestod håndboldafdelingen af 100 medlemmer. Samme år blev der for første gang spillet officiel landskamp i hallen, en kamp om U-VM for damer mellem Danmark og Tjekkoslovakiet. 10 år senere i 1997 havde håndbolden rundet de 200 medlemmer, og også dette år blev der afviklet officiel ungdomslandskamp, her mellem Danmark og Norge.

Super Cup, en træningsturnering for de danske liga hold i damerækken, var også en vigtig del af håndboldlivet i Stjær og Storring. En flot omtale fra de deltagende håndboldhold samt dagspressens udnævnelse af Stjær by, som Østjyllands Håndboldby nr. 1 medvirkede til at vi i 2001 afviklede Super Cuppen for 4. gang.

Da boldklubben også er involveret i Skanderborg Festival, hvor vi med vores bod ”Cafe Stjær’ne” tjener penge til hele boldklubbens ungdom, kolliderede disse to arrangementer, hvorfor vi ikke siden har haft tiden til afvikling af Super Cup i Stjærhallen.

Ikke dermed sagt, at vi ikke forsøger at starte det op igen en anden god gang. Det er en stor oplevelse for ungdommen at have stjernerne løbende rundt i den hal, hvor de selv uge efter uge arbejder på at blive bedre håndboldspillere.

Nu står vi foran opstart til sæson 2009/10, hvor vi nu er oppe på et medlemstal på over  250.

Bag håndbolden står en række frivillige ledere, trænere og mange hjælpere, der alle udfører et kæmpe arbejde for håndbolden.

Klubben anser bredden i idrætten for vigtig og mottoet er, at intet hold er bedre end den mindst gode spiller.

Samtidig deltager vi i en lang række stævner i ind- og udland.

Gennem tiden har der været deltagelse i Norway Games, Arnhem Cup i Holland, Wroclau i Polen, mens de sidste års udlandsture med hele ungdomsafdelingen fra lilleputter til juniorer er gået til Partille Cup i Göteborg, en rejse der arbejdes på at gennemføre igen i 2010.

Stævnedeltagelsen i Danmark har været mange gennem tiden, blandt andet Humlebi Cup i Give, Danske Bank Sommer Cup i Bjerringbro, Thy Cup samt påskestævne i Åbybro.

Endelig afholder vi selv et tilbagevendende stort stævne i Stjær med deltagere fra det meste af Østjylland. Stævnet afvikles samtidig med den årlige sports - og byfest, hvor der er masser af liv på banerne ugen igennem.

Vore ungdomshold har stor glæde, sportsligt og socialt, ved deltagelse i disse stævner, og ved gennem boden ved Skanderborg Festival, hjælp ved Grøn Koncert, kampe i Energi Park Arena m.m., tjenes der penge til, at børnene kan sendes af sted til fornuftige penge.

Sparekasse Kronjylland